INVENTORS d’històries / companyia artística CASA VOLADORA

Taller d’ investigació-creació per a infants de 7 a 14 anys aprox.

[ Dimarts 17h-18.30h / Inici: 14 d’ octubre ]

Al llarg del curs s’acompanya als infants i als joves a explorar les possibilitats expressives i creatives del seu cos, mitjançant el creuament de llenguatges, contemplant tots els sentits i respectant les maneres singulars que cada persona té de percebre i obrir-se al món. Es tracta d’un treball de recerca col·lectiva on l’escolta sensible a la relació amb l’altre és essencial.

Des d’aquesta consciència de la nostra manera d’estar presents, plantegem una exploració conjunta d’una qüestió que pel grup sigui rellevant i busquem maneres d’investigar a través dels llenguatges artístics i el cos en moviment. La posada en escena de les investigacions pren diferents formats segons el tema explorat. De cara el curs 2014-2015 un èmfasi important és la idea d’articular-nos com a ‘companyia de dansa-teatre’ ja que això suposa aprendre també unes dinàmiques concretes de creació col·lectiva en les que cada persona va descobrint els rols en que se sent més fort i capaç. També la idea de considerar-nos companyia de teatre-dansa vol ressaltar la intenció de compartir en públic les investigacions artístiques que anem realitzant.

Un eix important d’exploració que mantindrem al llarg del curs és la relació entre cos i espai, amb dues preguntes educatives de fons: Com aprenem a mirar l’espai des del que ja existeix en ell? (invitant a imaginar i crear des del que ens envolta) / Com es pot relacionar el meu cos amb l’espai? (invitant a reescriure els gestos quotidians de cada persona, explorant com s’originen espacialment i propiciant l’exploració sensible de l’entorn on vivim, cosa que ens portarà a sortir de La Casa Voladora i fer sessions en altres espais del poble).

Amb moltes ganes de retrobar-vos i seguir aprenent després de tot el que vam compartir el curs anterior!

6

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s